C/ Remei, 53 - Vic - 08500 --- Rambla del Passeig, 14 - Vic - 08500Remei : 93 885 05 97 --- Rambla del Passeig : 93 886 36 58vilaors@yahoo.es

Arriva la revolució a Trek

Post 29 of 63

Trek acaba de presentar a nivell mundial algunes novetats que revolucionaran el mercat de la bicicleta i especialment en la competició.

Una d’elles és la nova Madone 9 de carretera que ha canviat completament. A més d’una estètica espectacular,  ha fet un salt qualitatiu en termes d’aerodinàmica i rendiment. La utilitzen ja al Tour de França l’equip Trek Factory Racing.

Trek Madone 9 2016

L’altre gran novetat és la Procaliber SL que fusiona el carboni OCLV i la ròtula IsoSpeed per aconseguir una bici de competició de MTB super lleugera, rígida i amb la millor absorció vertical del mercat gràcies a la ròtula patentada IsoSpeed. Aquest sistema és exclusiu de Trek i ja ha estat provat amb èxit en models de carretra i ciclocross a l’hora de millorar notablement el confort del ciclista sense afegir pes a la bicicleta i conservant la màxima rigidesa al pedalar. Què més es pot demanar?

Trek Procaliber SL 2016

Per últim tenim nova Top Fuel és l’evolució de la Superfly FS guanyadora de la Titan Desert 2015 . Aquesta nova doble per les carreres més dures de MTB marathon millora en pes i prestacions l’anterior que ja conseguia éxits a nivell internacional.

Trek Top Fuel 2015

Share

This article was written by admin

Menu