C/ Remei, 53 - Vic - 08500 --- Rambla del Passeig, 14 - Vic - 08500Remei : 93 885 05 97 --- Rambla del Passeig : 93 886 36 58vilaors@yahoo.es

Giant Anthem 29er: la reina del XC marathon!

Post 5 of 63

 

 

 

Amb nombroses victòries en els circuits internacionals, la Giant Anthem 29 amb la seva geometria i sistema patentat “Maestro”de suspensió del darrera et donarà a les teves curses i sortides un avantatge apreciable.

Gràcies al seu pivot de gir virtual, la suspensió del darrera es comporta de forma excel·lent tant pujant com baixant sense necessitat de complicades vàlvules d’inèrcia a l’amortidor del darrera.

Amb una bona transmissió Sram 1×12, Fox Float bloquejables, acabats i rendiment impecable a més d’un preu competitiu la Giant Anthem 2 29er serà sempre una bona opció a tenir en compte abans de decidir-te a comprar una bicicleta per les teves marathons de XC.

Vine a Bicicletes Vila Ors a veure-la i t’informarem millor de totes les avantatges del sistema “Maestro” de Giant!! Ah, i recorda que Giant és la única marca que et garanteix quadre i basculant de per vida. No es pot esperar menys del nº1 mundial!!

Share

This article was written by admin

Menu